• Över 25 års batterierfarenhet!
 • FRI FRAKT FRÅN 999Kr!
 
 
Recensioner
 • Visa alla recensioner
 • Vad kunder säger:
 • 5 Från 5
  Stefan A.:
  Jag fick mina 3 GoPro-batterier jättesnabbt! Tack för fin service!
 • 5 Från 5
  de.:
  Super
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Tack för en suverän service!
 • 5 Från 5
  Anders J.:
  Kanon service, snabb leverans och et utmärkt produkt!
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Jättenöjda med Er leverans av våra batterier.

Batteri för hörapparat - Återställ din hörsel med enkla medel

Hörapparaten är en enkel teknik som kan ha en betydande inverkan på ditt liv genom att återge din hörsel. Genom att förstärka ljud och skicka signaler till en högtalare gör den det möjligt för dig att återigen delta i den sociala världen omkring dig och återfå din rörlighet. Tekniken är beroende av batterier för att fungera, men hörapparatsbatterier är speciella och inte alltid lätta att hitta i din lokala butik. Därför är det bekvämt att ha en enda onlineplats, som Batteri24.se, där du kan tillgodose ditt behov av hörapparatsbatterier.

Ett Brett Sortiment av billiga hörapparat batterier

Vi erbjuder alla typer av hörapparatsbatterier för att du enkelt och bekvämt ska kunna underhålla din teknik och dra nytta av den under många år framöver. Våra batterier är av den särskilda zink-lufttypen, vilken är inte alltid tillgänglig på andra platser. Denna teknik gör batterierna mycket effektiva och lämpliga som energikälla för hörapparater, eftersom de reagerar med luften omkring dig för att generera ström.
Inom hörapparatsbatterierna finns olika standardstorlekar som kännetecknas av färgkodning, ofta markerad på de små plastplåstren som täcker batterierna. Om du behöver hjälp att hitta rätt storlek, som exempelvis storlek 312 (7,9 mm bred och 3,6 mm hög), är vår kompetenta kundtjänst tillgänglig via telefon eller e-post för att besvara dina frågor om de batterier du behöver till din hörapparat.

Tips för Optimal Batteriprestanda

För att maximera användningen av dina nya hörapparatsbatterier har vi några användbara tips att dela med dig. När du först tar bort plastplåstret från de nya batterierna kan det vara klokt att låta dem ligga i några minuter för att möjliggöra syresättning. Detta ger batterierna en stark start genom att zinken får tid att reagera med luften. Dessutom är det en bra vana att öppna batteriluckan på din hörapparat innan du går och lägger dig för att förlänga batteriernas livslängd och få ut det mesta av dem.För att maximera användningen av dina nya hörapparatsbatterier har vi några användbara tips att dela med dig. När du först tar bort plastplåstret från de nya batterierna kan det vara klokt att låta dem ligga i några minuter för att möjliggöra syresättning. Detta ger batterierna en stark start genom att zinken får tid att reagera med luften. Dessutom är det en bra vana att öppna batteriluckan på din hörapparat innan du går och lägger dig för att förlänga batteriernas livslängd och få ut det mesta av dem.

Överst på sidan