• Över 25 års batterierfarenhet!
 • FRI FRAKT FRÅN 999Kr!
 
 
Recensioner
 • Visa alla recensioner
 • Vad kunder säger:
 • 5 Från 5
  Stefan A.:
  Jag fick mina 3 GoPro-batterier jättesnabbt! Tack för fin service!
 • 5 Från 5
  de.:
  Super
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Tack för en suverän service!
 • 5 Från 5
  Anders J.:
  Kanon service, snabb leverans och et utmärkt produkt!
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Jättenöjda med Er leverans av våra batterier.

Batteriladdare

Har du tappat bort din laddare, eller har den av någon annan anledning bara slutat fungera? I dagens moderna samhälle har vi alla blivit väldigt beroende av att kunna ladda batterierna till alla våra olika elektroniska enheter. Därför har vi här hos oss på Batteri24.se gjort det så enkelt som möjligt för dig att kunna köpa en ny batteriladdare. Hos Batteri24.se hittar du alltid ett stort urval av batteriladdare, allt för att du bara ska behöva leta på ett ställe. I vår webbshop är alla modeller aldrig längre bort än ett klick och därför kan du snabbt och lätt hinna köpa den laddare du behöver, även i en hektisk vardag.

Batteriladdare till all slags elektronik

Vi har ett stort lager av batteriladdare som passar till all slags elektronik. Du hittar därför alla laddare du behöver samlade på ett och samma ställe.

 1. Laddare för smartphones - Hos oss hittar du laddare till stort sett alla modeller av smartphones. Våra mest kända märken är bl.a. Acer, Blackberry, HP och LG.
 2. Laddare för hushållsbatterier - Vi har också ett stort urval av laddare till samtliga elektriska apparater, alla som man typiskt hittar och använder i ett hushåll.
 3. Laddare för mätinstrument - Vi har också laddare till mätinstrument från bl.a. Leica. Detta för att du som är hantverkare alltid ska kunna komma väl förberedd till dina arbetsuppgifter.
 4. Laddare till kamera - Vi har batteriladdare för både vanliga och GoPro-kameror, så att du inte ska behöva begränsa dig, utan snabbt och smidigt ska kunna få din kamera med dig.

 

Ovanstående lista är endast ett litet urval av det sortiment av batteriladdare som du hittar under de individuella produktbeskrivningarna. Här kan du också hitta ytterligare information om de olika batteriladdarna.

Så hittar du rätt batteriladdare

När du nästa gång ska köpa en laddare är det viktigt att du är uppmärksam på nedanstående punkter.

 1. Modellnummer - Om du är osäker på vilken din nuvarande apparats laddare är, kan du alltid snabbt och lätt hitta rätt laddare bara genom att ta reda på modellnumret. Om du skriver in detta på hemsidan gör du din sökning båda snabbare och smidigare.
 2. Spänning - Du ska vara uppmärksam på att de olika batteriladdarna är anpassade till olika typer av spänning. Spänning mäts i volt och det är viktigt att denna stämmer överens med den apparat du ska använda den till. Allt för att vara säker på att du inte överbelastar och därmed förstör apparaten.

 

Behöver du hjälp?

Det kan ibland kännas som en djungel att försöka hitta rätt i - även för den mest garvade batterinörd. Vi har nämligen ett jättestort urval av olika slags batteriladdare och vi kan därför förstå att det ibland kan kännas hopplöst att försöka hitta just den laddare du är ute efter. Till din hjälp sitter våra medarbetare alltid redo att hjälpa dig med valet av din nya laddare. Här kan du få unik hjälp och vägledning för att kunna göra rätt köp, just för dig. Allt för att du snabbt ska kunna börja använda din nya laddare, helt utan bekymmer. Du slipper både bli frustrerad och behöver heller inte slösa med din dyrbara tid när du köper en bra batteriladdare hos oss. En batteriladdare som kommer att hålla i många år framöver.

Överst på sidan