• Över 25 års batterierfarenhet!
 • FRI FRAKT FRÅN 999Kr!
 
 
Recensioner
 • Visa alla recensioner
 • Vad kunder säger:
 • 5 Från 5
  Stefan A.:
  Jag fick mina 3 GoPro-batterier jättesnabbt! Tack för fin service!
 • 5 Från 5
  de.:
  Super
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Tack för en suverän service!
 • 5 Från 5
  Anders J.:
  Kanon service, snabb leverans och et utmärkt produkt!
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Jättenöjda med Er leverans av våra batterier.

SAFT Litiumbatterier - Kraft och Kvalitet

På batteri24.se erbjuder vi ett omfattande urval av SAFT-batterier, som är bland de starkaste och mest effektiva litiumbatterierna på marknaden. SAFT har varit en av världens ledande batteritillverkare av högsta kvalitet i över 100 år. Deras rykte inom branschen är en följd av kontinuerlig innovation och framsteg, och de förser en rad krävande industrier, inklusive flygindustrin, med högkvalitativa batterilösningar.

Vad utmärker SAFT-batterier?

När det handlar om litiumbatterier är SAFT-batterierna ledande när det kommer till långvarig prestanda och konsekvent effekt under hela batteriets livslängd. På batteri24.se erbjuder vi dessa högeffektiva SAFT-batterier med en spänning på 3,6 V, som är idealiska för situationer där långvarig och konstant strömtillförsel är avgörande.

SAFT har samlat några av de mest begåvade forskarna i branschen som har spelat en nyckelroll i att utveckla företaget och dess produkter till världsledande nivåer. Du kan hitta SAFT-batterier i vårt sortiment, och de erbjuder enastående kraft och prestanda.

SAFT-batterier livslängd

På batteri24.se har du möjlighet att köpa SAFT-batterierna i större förpackningar för att passa dina behov. Dessa batterier har en mycket låg självurladdningshastighet, vilket innebär att de kan behålla sin laddning i flera år och leverera konstant effekt under hela sin livslängd. Detta är särskilt värdefullt jämfört med batterier av lägre kvalitet.

Om du söker effektiva litiumbatterier och långvarig prestanda, är SAFT-batterierna som du hittar hos oss på batteri24.se det rätta valet. Vår kundservice är alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och hjälpa dig hitta de bästa batterierna för dina specifika behov. Vi har en gedigen kunskap om batterier och strävar efter att erbjuda de bästa och mest användbara batterierna för dina behov.

Överst på sidan