• Över 25 års batterierfarenhet!
 • FRI FRAKT FRÅN 999Kr!
 
Batterier till Eldrivna leksaker och el-skoter
 
Recensioner
 • Visa alla recensioner
 • Vad kunder säger:
 • 5 Från 5
  Stefan A.:
  Jag fick mina 3 GoPro-batterier jättesnabbt! Tack för fin service!
 • 5 Från 5
  de.:
  Super
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Tack för en suverän service!
 • 5 Från 5
  Anders J.:
  Kanon service, snabb leverans och et utmärkt produkt!
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Jättenöjda med Er leverans av våra batterier.

Batteri för elskoter, elrullstol & elbil för barn

Behöver du ett högkvalitativt batteri till din elskoter eller elrullstols hjälpmotor, då har du kommit rätt, för på Batteri24.se har vi olika högkvalitativa batterier för elskoter och elrullstolar och till ett bra pris.

En kritisk komponent för din elskoter eller elrullstol

Ett batteri till en elskoter eller till en hjälpmotor för rullstol är en viktig sak som gör det möjligt för elskotern och elrullstolen att röra sig. Batteriet är en sorts behållare som innehåller energi. När batteriet är laddat kan det ge ström till motorn i elskotern eller rullstolen. Motorn använder sedan denna ström för att vrida hjulen och göra det möjligt för den att röra sig framåt.

Batteriet sitter oftast någonstans på elskotern eller elrullstolen där det är lätt att nå och ta bort eller sätta in igen. Det kan vara under sadeln, i bagagehyllan eller på annan bekväm plats. Det är alltså lätt när man ska ta av den, till exempel när den har tagit slut på ström eller liknande.

Barn elbil batteri för Peg Perego

På Batteri24.se erbjuder vi ett brett urval av högkvalitativa batterier som är kompatibla med Peg Perego elbilar. Våra batterier är designade för att säkerställa att ditt barns elbil fungerar pålitligt och effektivt, vilket ger långvarig drift och äventyr. Om du letar efter ett ersättningsbatteri eller vill uppgradera ditt nuvarande batteri för bättre prestanda, har vi de produkter du behöver för att hålla ditt barns Peg Perego elbil i toppskick. Utforska vårt sortiment för att hitta det perfekta batteriet som möter dina specifikationer och krav.

Hur väljer du rätt batteri till din el-skoter eller rullstols hjälpmotor?

Först måste du börja med att hitta rätt batterityp. Det finns många olika batterityper för många olika saker, så det är en bra idé att börja med att ta reda på det. Ofta finns information om detta i bruksanvisningen. Det är bra att titta på vikt och storlek, det vill säga vilken som passar till elskotern eller elrullstolen du har. Lyckas du inte hitta batteritypen får du gärna kontakta oss och be om hjälp.

Tips för längre livslängd

Det är viktigt att ta väl hand om batteriet och hålla det i gott skick. Till exempel bör man undvika att låta batteriet laddas ur helt, eftersom det kan skadas. Det är också viktigt att förvara batteriet på en torr plats och undvika extrema temperaturer, eftersom det kan påverka batteriet.

Har du hittat rätt batteri till din el-skoter, elrullstol eller elbil för barn? Här på Batteri24.se är det enkelt och säkert att handla.

Överst på sidan