• Över 25 års batterierfarenhet!
 • FRI FRAKT FRÅN 999Kr!
 
Batterier till Jaktutrustning
 
Recensioner
 • Visa alla recensioner
 • Vad kunder säger:
 • 5 Från 5
  Stefan A.:
  Jag fick mina 3 GoPro-batterier jättesnabbt! Tack för fin service!
 • 5 Från 5
  de.:
  Super
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Tack för en suverän service!
 • 5 Från 5
  Anders J.:
  Kanon service, snabb leverans och et utmärkt produkt!
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Jättenöjda med Er leverans av våra batterier.

Batterier till jaktutrustning

Hos batteri24.se hittar du alla batterier till jaktutrustning. Vi har även batterier för nattoptik, kikare och mycket mer. Urvalet sträcker sig från vanliga AA alkaliska batterier till litium specialbatterier som 3 Volt CR123A för viltkameror. Vi har varumärken som Panasonic, Duracell, Varta och Camelion. Det garanterar högsta kvalitet och gör att du slipper byta batterier hela tiden. För viltkameror rekommenderar vi de välkända varumärkena så att du inte behöver byta batterier så ofta. Eftersom viltkameror kan vara placerade på otillgängliga platser. Använd alltid samma typ av batteri i din jaktutrustning som redan finns i enheten. Detta säkerställer att produkten fungerar under många år framöver.

Hur hittar jag rätt batteri till min utrustning?

Kontrollera bruksanvisningen för utrustning. Där beskrivs batterityp och spänning. Vissa viltkameror kan använda både alkaliska engångsbatterier och uppladdningsbara batterier. Kontrollera dock i bruksanvisningen om det är möjligt innan du beställer. Om du inte har någon bruksanvisning kan du använda de gamla batterierna för att se vilken typ och spänning de har. Använd sökrutan högst upp i webbshoppen för att hitta rätt batterier. Sök efter batteriets typnummer, till exempel: CR123A. Sökfunktionen hittar sedan rätt batteri till din jaktutrustning.

Är det någon skillnad på åtelkamera-batterier och vanliga batterier?

Normalt är det ingen skillnad mellan åtelkamera-batterier och vanliga batterier. Vissa jaktcenter använder dock mer specialiserade batterier, t.ex. 3V lithiumbatterier. Se därför alltid till att välja samma batteri som originalbatteriet från tillverkaren. Vissa batterier kan ha betydligt kortare livslängd under vinterperioden än under sommarperioden, detta kan bero på temperaturen som påverkar batteriernas kapacitet och prestanda när det är kallt. Detta syns dock bara under 0 grader Celsius.

Behöver du ett nytt kikarbatteri?

Har du svårt att hitta rätt batteri till din kikare? Det enklaste sättet är att öppna batterihållaren på din kikare och se vilka batterier som sitter i kikaren. Använd sökrutan på webshopen för att hitta nya bra batterier. Om du är osäker, kontakta oss innan du beställer. Du kan ringa oss på 010-500 60 94 eller skicka ett e-postmeddelande till info@batteri24.se.

Överst på sidan