• Över 25 års batterierfarenhet!
 • FRI FRAKT FRÅN 999Kr!
 
 
Recensioner
 • Visa alla recensioner
 • Vad kunder säger:
 • 5 Från 5
  Stefan A.:
  Jag fick mina 3 GoPro-batterier jättesnabbt! Tack för fin service!
 • 5 Från 5
  de.:
  Super
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Tack för en suverän service!
 • 5 Från 5
  Anders J.:
  Kanon service, snabb leverans och et utmärkt produkt!
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Jättenöjda med Er leverans av våra batterier.

Duracell-batterier

Duracell grundades i USA 1924 och är idag känt över hela världen. Det sägs att Duracell är världens ledande batteritillverkare. Duracell är perfekt för dig som vill ha bra kvalitet och batterier med lång livslängd. Duracell har ett brett sortiment av batterier. Duracell säljer allt från AA-batterier till litiumbatterier. Duracell säljs över hela världen på grund av sin höga kvalitet.

Har du problem med att din bilnyckel inte fungerar eller kanske har din fjärrstyrda bil fått slut på ström? Då kanske det är dags att byta batteri på dem. Duracell kan vara en bra lösning för dina batterier, eftersom de är kända för sin höga kvalitet och långa hållbarhet.

Kvalitativa Duracell-batterier

Duracell tillverkar allt från AA-batterier till batterier för GPS. Men oavsett vilken typ av batteri du köper, ger Duracell dig högsta kvalitet. Alla olika typer av Duracell-batterier är tillverkade på olika sätt. Vissa är tillverkade med låg mAh och vissa är tillverkade med högre mAh. Som nämnts kan batterier användas till många olika saker och är gjorda för olika saker, men med Batteri24.se kan du vara säker på att hitta det du behöver.

Hitta rätt batteri hos oss

På Batteri24.se är vårt sortiment mycket större än Duracell. Vi har allt från båtbatterier till mobiltelefonbatterier. Vi är säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta det du letar efter. Det enklaste sättet att hitta är att söka efter modellnumret på din produkt, som du vanligtvis hittar i produkt handboken. Ett annat sätt att göra detta är att söka efter själva produkten. Modellnumret står skrivet på själva batteriet. Använd numret i sökrutan så kommer du att hitta det du letar efter. Om du inte lyckas hitta din produkt eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår vänliga kundtjänst via e-post eller telefon.

Överst på sidan