• Över 25 års batterierfarenhet!
 • FRI FRAKT FRÅN 999Kr!
 
Batterier till Nödströmsgenerator
 
Recensioner
 • Visa alla recensioner
 • Vad kunder säger:
 • 5 Från 5
  Stefan A.:
  Jag fick mina 3 GoPro-batterier jättesnabbt! Tack för fin service!
 • 5 Från 5
  de.:
  Super
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Tack för en suverän service!
 • 5 Från 5
  Anders J.:
  Kanon service, snabb leverans och et utmärkt produkt!
 • 5 Från 5
  Alexander L.:
  Jättenöjda med Er leverans av våra batterier.

Reservgenerator-batteri

Med en reserv-elgenerator kan du alltid ligga steget före med dina strömförbrukande produkter i händelse av ett strömavbrott. Med ett bra batteri till din reservgenerator kan du hålla lamporna tända, hålla ditt fordon igång och hålla dina viktiga elektroniska enheter laddade.

Om du letar efter ett batteri till din elgenerator till ett bra pris, har du kommit till rätt ställe. På batteri24.se har vi ett urval av kvalitetsbatterier till din elgenerator i olika storlekar och med olika kapacitet, så du hittar garanterat det batteri som passar.

Vadär en reservgenerator?

Med en reservgenerator kan du få stora mängder ström levererad till ditt hus under många timmar. Dessa generatorer är särskilt populära i branscher som är beroende av konstant och stabil strömförsörjning, t.ex. sjukhus eller datacenter. Reservgeneratorn startar automatiskt om strömmen går, men det tar vanligtvis några minuter innan generatorn kan ta över strömförsörjningen helt. En elgenerator kan också användas om du behöver ström på en plats där du inte har tillgång till ett eluttag.

Det finns allt från små elgeneratorer för camping och upp till stora industriella generatorer som kan ge stora mängder kilowatt som kan användas vid konserter, stora företag och byggarbetsplatser.

Batteridriven reservgenerator

Om du investerar i en batteridriven reservgenerator kan du hålla igång lampor, apparater och elektroniska enheter som du använder för att kommunicera med omvärlden under ett strömavbrott. För att hålla batterierna laddade under ett strömavbrott kan du ansluta generatorn till förnybara energikällor, t.ex. solpaneler. Beroende på storleken på din batteribank kommer att avgöra hur länge du kan få el från dina batterier.

Om du vill vara förberedd på nödsituationer som strömavbrott är en batteridriven reservgenerator en optimal lösning och ett bra alternativ till en mindre miljövänlig gasgenerator.

Hitta rätt batteri för din elgenerator

För att hitta rätt batteri till din elgenerator måste du ta reda på vilken kapacitet och storlek som är lämplig för din elgenerator. Om du väljer ett batteri som inte passar din elgenerator riskerar du att den inte fungerar eller, i värsta fall, att batteriet eller elgenerator går sönder.

För att hitta det batteri du behöver, använd sökfunktionen högst upp där du kan skriva in produktnamnet eller modellnumret på ditt nuvarande batteri.

Fåhjälp att hitta rätt batteri

Om du har svårt att hitta rätt batteri till din elgenerator ska du inte tveka att kontakta oss. Våra duktiga batteriproffs är redo att hjälpa dig att hitta rätt batteri och svara på dina frågor. Du kan ringa oss på 010-500 60 94 eller skicka ett e-postmeddelande till info@batteri24.se.

Överst på sidan